Пожар в град Баня унищожи дома на майка и трите ѝ

...
Пожар в град Баня унищожи дома на майка и трите ѝ
Коментари Харесай

От каква помощ се нуждае семейството, чийто дом изгоря в Баня СНИМКИ

Пожар в град Баня унищожи дома на майка и трите ѝ деца. Както GlasNews.bg заяви, инцидентът е станал в първите дни на януари. По наша информация огънят е избухнал в апартамент в жилищен блок.

По първични данни огънят е тръгнал от нередовен климатик, а пламъците бързо обхванали обзавеждането.

Пламъците са изпепелили огромна част от имуществото, в това число и наличните парични средства на дамата и децата ѝ - на 20, 14 и 11 години.

При случая по знамение няма потърпевши. След пожара фамилията е настанено при техни родственици в село Бегунци.

Междувременно мъжете, скочили за кръста в Карлово, обявиха, че събраните средства ще ги дарят на неправителствената организация " Хлапетата ". Те от своя страна ще ги дават на потърпевшото семейство.

От неправителствената организация оповестиха, че поданици на Сопот, които са поискали анонимност, също са дарили 400 лв. за майката с трите деца.

" Днес посетихме дамата с изгорелия апартамент в гр. Баня, направихме фотоси - сами виждате, че ситуацията по никакъв начин не е положително ", написаха от организацията на страницата си във Фейсбук.

В обявата си те показват, че апартаментът има потребност от главен ремонт.

" Най-вече от разчистване на всичко, преди да се стартират каквито и да било ремонтни действия ", означават те.

" Хлапетата " разгласиха и списък на нещата, от които фамилията има потребност:
ХолПрозорец - терасаВрата - терасаСекцияДиванМаса + столовеВрата - вход холКлиматикТелевизорЛегло за едното дете, което спи в холаЛаминатСпалняЛегло вид пристаГардеробКлиматикВратаЛаминатКухняПералняГотварска печкаХладилникКухненски шкафовеБаняВратаКоридорПортмантоВходна врата
" С ваша помощ й предадохме 500 лв., с които да закупи дърва. По молба на дамата няма да публикуваме имената и и нейни фотоси. Нека покажем, че обединяването не ни е непозната дума и то прави силата, а ние имаме вяра, че можем да бъдем обединени и мощни! ", написаха от неправителствената организация.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР